Façonnable Eyewear

Dit Franse modemerk laat zich inspireren door de rijke kleurenpracht van de Middellandse Zee. Filmsterren en aristocraten die genieten van een luxe vakantie aan de Franse Rivièra. Verscholen achter hun zonnebril, nippend aan een cocktail nemen ze elkaar op.

In 1950 opent Jean Goldberg op deze welvarende plek een simpele kleermakerij. Al snel wordt zijn vakmanschap opgemerkt en het duurt niet lang voor smokings van zijn hand op het filmfestival van Cannes worden gedragen.

Zoon Albert leert het kleermakersvak van zijn vader en blijkt een geheel eigen kijk op mode te hebben. Hij neemt de zaak van Jean over. Sindsdien zijn de zonnige kleuren van de Middellandse Zee, de weelderige stoffen en de tijdloze elegantie het handelsmerk van Façonnable.

In 1987 wordt aan de kledinglijn een accessoirelijn toegevoegd met onder andere correctiemonturen en zonnebrillen. Deze moderne Eyewear collectie richt zich hoofdzakelijk op het bescheiden herensegment met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Met een uitmuntende pasvorm en bijbehorend draagcomfort zijn 4 duidelijk uiteengezette stijlen te vinden, namelijk de Progress-Design serie, gemaakt van Stainless Steel (RVS) en het mooiste acetaat uit Italië en Japan;

de New-Vintage serie, met klassiekere modellen en details gecombineerd met de nieuwste technieken;

 

en de jongere Jeans collectie. Zo creëeren de ontwerpers combinaties van mat en glanzend metaal, Stainless Steel en acetaat met prachtige en hoogwaardige details.

Zo is er voor elke man in iedere leeftijdscategorie een gepaste serie. Adviesverkoopprijzen liggen tussen de € 199 en € 279.

 

Façonnable pour les Garçons

Uniek in de wereld is deze kindercollectie exclusief gemaakt voor jongens! Dus niet brillen voor jongens én ook voor meisjes, maar alleen maar stoere jongensbrillen waarmee hij zich kan identificeren. "Trendy like Dad!"

Façonnable pour les Garçons is sinds september 2013 de nieuwste uitbreiding bij Façonnable Eyewear en alle mannen (van jong tot oud) kunnen hierdoor binnen deze Eyewear collectie slagen.

Uiteraard zijn al deze modellen uitgerust met een robuust flex-scharnier. Deze coole jongensbrillen liggen al in de winkel vanaf € 99,-.

Voor al uw vragen over onze producten en/of diensten, het maken van een afspraak of meer informatie, belt u met 033 - 455 30 91 of stuurt u een mail naar info@rvsvision.com.