Onze unieke werkwijze

Ontzorgen. Het toverwoord van dit jaar door menig verkoper gebruikt. Maar gebeurt dit ook echt? Wij hanteren in ieder geval een voorraadsysteem waarbij wij verantwoordelijk zijn voor het leveren van de juiste modellen en het up-to-date houden van de collecties in de winkel. Zonder winkeldochters...

Dit bespaart u veel tijd en geld. Na inventarisatie van de nog aanwezige modellen, presenteren wij de huidige collectie inclusief de nieuwste aanwinsten. Samen bepalen wij de aan te vullen modellen en wij noteren alles zorgvuldig.

Hiervoor gebruiken wij sinds vorig jaar een door ons zelf ontwikkelde applicatie op onze iPad's en maken daarbij gebruik van een barcode-reader om geen fouten tijdens het invoeren te maken bij het invoeren en efficiënter te kunnen werken.

Onze dealers zijn enthousiast over onze persoonlijke samenwerking. De meeste hiervan kiezen voor ons unieke voorraad management systeem vanwege de snelle doorstroming van de modellen en geen last hebben afschrijvingen op onverkochte modellen.

Ons doel is de omzetsnelheid van onze collecties bij de dealers te verhogen. Wij zien dat deze werkwijze heeft geresulteerd tot een stijging van de omzetsnelheid per winkel naar minimaal twee. Om dit te bereiken is het wel nodig om u drie tot vier maal per jaar te bezoeken, ter voorkoming van winkeldochters en u altijd beschikt over een courante collectie. Wij doen dit zonder verplichte grote aantallen. Alles in goed overleg met u.

Spreekt dit u aan of wenst u meer informatie betreffende dit dealerschap, dan kunt u onze vertegenwoordigers raadplegen, of contact met ons opnemen.

Onze visie, uw belang

Exclusiviteit en kwaliteit

Door het gebruik van de mooiste grondstoffen en beste onderdelen kunt u met een gerust hart onze producten aan uw klant aanbieden. Dankzij onze exclusiviteit hoeft u zich niet druk te maken om uw buurman en kunt u ondernemen zoals u dat wilt.

Klantgerichte service

U wordt snel geholpen bij vragen, opmerkingen en service-verzoeken dankzij goede afspraken met onze leveranciers. Bovendien hoeft u nooit lang te wachten op uw product of onderdeel doordat wij veel op voorraad houden.

Continuïteit

Drie keer per jaar komen wij met nieuwe modellen. U heeft altijd een frisse en modische collectie op het schap indien u werkt met ons voorraadsysteem. U bespaart ook nog eens veel tijd en heeft nooit meer last van winkeldochters.