Daniëlle Bronsema

Binnendienst-medewerker

Op dit moment studeer ik op de TMO (Fashion Business School) in Doorn. Naast mijn volle agenda met veel huiswerk help ik op drukke momenten en op zaterdag bij RVS Vision.

Een paar extra handen zijn vaak nodig. Voornamelijk bij goederenontvangsten en/of verzendingen, bergen administratieve werkzaamheden, productfotografie en website aanpassingen. Alles vind ik leuk en niets te moeilijk. Ruud & Iris nemen ruim de tijd om mij dingen uit te leggen en te leren.

Als laatste project ondersteun ik Ruud bij het ontwikkelen en vullen van de nieuwe website van RVS Vision (waarvan u hier het resultaat ziet). Alle producten dienen uiteraard in de database gezet te worden, het fotograferen van alle modellen en deze aanpassen in Photoshop in het juiste formaat en klanten als gebruiker op deze nieuwe site registreren.

Doordat de werkzaamheden binnen RVS Vision zo divers zijn en de organisatie erg overzichtelijk leer ik op alle vlakken en krijg een duidelijk inzicht van wat er gebeurt in de praktijk.

Klantenservice

Service & contact

Service & contact

Via info@rvsvision.com kunt u ons 24/7 bereiken of gebruik het contactformulier.

Telefonisch van dinsdag t/m vrijdag
van 09.00 tot 17.00uur op 033-4553091.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze bedrijfsgegevens.

Bestellen & ontvangen

Bestellen & ontvangen

Na ontvangst van uw bestelling en betaling zullen wij de bestelling bevestigen en verzenden.

Indien de levertijd langer dan 5 werkdagen is, zullen wij de geschatte levertijd doorgeven. Dit kan bijvoorbeeld bij nieuwe modellen of items die tijdelijk zijn uitverkocht.

Na verzending sturen wij u de Track&trace code zodat u kunt zien wanneer uw pakketje wordt bezorgd.

Betalen & retourneren

Betalen & retourneren

Betaal via IDEAL of bankoverschrijving. Alleen geverifieerde dealers betalen via factuur

U betaalt uw bestelling direct nadat u de bestelling afrondt. De orderbevestiging en factuur ontvangt u per mail.

Producten kunt u binnen 14 dagen retourneren mits onbeschadigd, niet gedragen en in de originele verpakking. Producten die speciaal voor u zijn besteld kunnen uiteraard niet worden geretourneerd.