Ruud van Schaik

Oprichter/Eigenaar

Als kleine jongen hielp ik veel mee in de winkel van mijn vader (Gall & Gall) in Leusden. Vanaf mijn elfde jaar waste ik tevens vele auto's achter deze winkel van menig winkelier en ondernemer uit de buurt en zo ontmoette ik Mark Osinga, die schuinboven de winkel woonde. In de jaren die daarop volgde groeide ik bij hem op van magazijn-medewerker tot vertegenwoordiger en heb dit vele jaren met zeer veel plezier gedaan.

Toch werd het voor mij tijd om verder te groeien in de optiekmarkt en ben ik van de monturen naar de optische instrumenten gegaan vanaf het jaar 2000 bij Topcon (O'Max Instruments). Maar na drie jaar deed zich de kans voor om mijn eigen optiek-groothandel te starten.

Nu, met meer dan 25 jaar ervaring in de optiek zie ik het assortiment als de belangrijkste tool voor de zelfstandige opticien. En met minder merken is een groter resultaat te behalen. Wij realiseren dit door de bezoekfrequentie te verhogen en sneller (kleinere) aanvullingen te doen. Op deze manier ziet de consument een assortiment in de winkels dat er nieuw en fris uitziet en dus meer inspeelt op de mode-grillen. Per 1 februari 2020 zijn wij toegetreden bij het Centrop als contractleverancier.

Klantenservice

Service & contact

Service & contact

Via info@rvsvision.com kunt u ons 24/7 bereiken of gebruik het contactformulier.

Telefonisch van dinsdag t/m vrijdag
van 09.00 tot 17.00uur op 033-4553091.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze bedrijfsgegevens.

Bestellen & ontvangen

Bestellen & ontvangen

Na ontvangst van uw bestelling en betaling zullen wij de bestelling bevestigen en verzenden.

Indien de levertijd langer dan 5 werkdagen is, zullen wij de geschatte levertijd doorgeven. Dit kan bijvoorbeeld bij nieuwe modellen of items die tijdelijk zijn uitverkocht.

Na verzending sturen wij u de Track&trace code zodat u kunt zien wanneer uw pakketje wordt bezorgd.

Betalen & retourneren

Betalen & retourneren

Betaal via IDEAL of bankoverschrijving. Alleen geverifieerde dealers betalen via factuur

U betaalt uw bestelling direct nadat u de bestelling afrondt. De orderbevestiging en factuur ontvangt u per mail.

Producten kunt u binnen 14 dagen retourneren mits onbeschadigd, niet gedragen en in de originele verpakking. Producten die speciaal voor u zijn besteld kunnen uiteraard niet worden geretourneerd.