Iris van Schaik

Mede-eigenaar

Mijn achtergrond heeft weinig met brillen te maken. Na de HTS-Bouwkunde werd ik verantwoordelijk voor de verkoop van diverse nieuwbouw-projecten en de verkoop van zakelijk onroerend-goed. Na de crisisjaren rond 2002 kwam dit helaas ten einde. In diezelfde periode startte Ruud zijn eigen bedrijf en besloot ik om hier mijn steentje in bij te dragen. Dit groeide al snel uit tot een full-time baan.

U treft mij waarschijnlijk het meest aan de telefoon. Voor de afhandeling van de bestellingen, orders en after-sales verzoeken. Door onze trouwe klantenkring ken ik de meeste klanten en medewerkers dan ook al vele jaren. Af en toe ga ik met Ruud mee naar onze klanten om persoonlijk kennis te maken. Ik ben ervan overtuigd dat onze persoonlijke benadering een zeer belangrijke pijler is binnen ons bedrijf. 

De inkoop en collectie-vergaderingen doen wij hoofdzakelijk samen op de buitenlandse beurzen. Dit doen wij minimaal drie keer per jaar: op de Mido in Milaan, op de Silmo in Parijs en op de Opti in Munchen. Belangrijk hierbij is de planning van de diverse goederenontvangsten en het bepalen van de collectie die wij het meest geschikt achten voor de Nederlandse markt. Het resultaat vindt u op deze website nadat u bent ingelogd.

Graag tot ziens of tot horens!