Levi's Eyewear: exclusief verkrijgbaar bij de betere zelfstandige opticien

Tieners zijn op zoek naar een unieke bril van één hun geliefde merken,
met een eigentijdse uitstraling en branding waarmee ze gezien willen worden.

De jeugd is een mooie, bijzondere doelgroep maar om deze te bereiken is meer dan alleen geduld nodig. Ze bewegen als een kudde schapen naar grote merknamen dankzij de kracht van marketing en groepsgedrag, terwijl ze in gedachten een uniek product willen aanschaffen om hun eigen identiteit te tonen. Echter kunnen ze deze populaire merken overal, vaak bij elke keten en zelfs online kopen. Dit verklaart dat nog maar weinig (15% volgens Nuvo, Optitrade en Centrop) van de enkelvoudige brildragers bij ú koopt!

Het is een cliché, maar het wordt nog steeds vergeten: De belangrijkste 'P' binnen de marketingmix voor de consument is die van Product. Direct daarna komt de 'P' van Prijs. Het belangrijkste in uw winkel is dus het assortiment. Onderscheidend, met een inkoopbeleid dat zich richt op een assortiment dat de buurman niet biedt, met de kwaliteit die u zelf ook voor ogen heeft en met een bijbehorende correcte prijs en after-sales service.

Gelukkig is er een groot merkenaanbod om uit te kiezen. Alleen helaas niet bij de populaire merken onder jongeren, die liggen namelijk voor een appel en een ei te grabbel bij de vele winkel(keten)s om u heen.

Hoe krijgen wij deze tiener weer in úw winkel?

Dat is de vraag waarbij wij u graag willen helpen. Maar u bent in de ogen van deze enkelvoudige brildrager véél te duur. Wél goed natuurlijk, maar nog steeds té duur. Dat verklaart de keuze om bij de keten of online te kopen. Daar verkopen ze hun favoriete merk én voor een heel schappelijke prijs. Toch?

U kunt deze belangrijke doelgroep nu een zeer populair merk aanbieden voor een heel betaalbare prijs. En dan mét goede oogzorg en -meting. Dat dan weer wel.

Sinds twee jaar is Levi's weer enorm populair, vooral bij de jeugd. Denk alleen maar eens aan al die witte T-shirtjes met het knalrode Levi's logo die u op straat tegenkomt. Of de vele stoere Levi Stores die in alle grote winkelcentra opduiken. 

In het verleden is er al eens geprobeerd om hier een passende eyewear collectie aan toe te voegen maar kwam nooit echt goed van de grond door verkeerde keuzes qua distributie en tijd.

Conclusie

De kracht van branding en een transparante, lage prijs, in combinatie van een goede oogmeting en serieus verkooppunt zal bijdragen aan de terugkomst van de jeugd in uw winkel en daarmee aan het behoud van omzet op lange termijn.


Voor uw winkel bieden wij een stijlvolle, riante collectie van Levi's Eyewear, met verkoopprijzen van € 149 en € 179. U kunt de monturen dus al compleet aanbieden voor € 199 met inachtneming van uw kosten.

Pakkende etalage's en promoties 

Met behulp van stoepbord-posters, stoffen banners voor in de etalage, logo-blok, kaarten, kleine houten display voor 4 brillen, t-shirts en natuurlijk één van de vele spijkerbroeken zijn stoere etalage's te maken die de jeugd zal aanspreken.

RVS Vision is vanaf het najaar van 2017 de officiële importeur en distributeur van Levi's Eyewear in Nederland.

 

Heeft u nog vragen of suggesties over bovenstaande?

Denkt u dat Levi's Eyewear iets voor úw winkel is?

Laat het ons weten via onderstaand bericht en wij nemen spoedig contact met u op:

Bedankt! Uw bericht is verzonden. Er ging iets fout. Probeer het nog eens. Voer alstublieft het juiste Captcha antwoord in.