In het voorjaar van 2009 is de Eyewear collectie van PAUL & JOE gelanceerd. De reacties op deze eerste Eyewear collectie in Frankrijk waren overweldigend. 

PAUL & JOE is niet alleen een belangrijke aanwinst in de modewereld, maar zeker ook voor de optische markt.

 

 

De innovatieve, speelse en toch bescheiden ontwerpen van ontwerpster Sophie Mechaly (zie foto) die sinds 1995 haar ontwerpen op de markt brengt.

De naam PAUL & JOE is een verwijzing naar de namen van haar twee zoontjes. PAUL & JOE Eyewear onderscheidt zich door unieke details aan de binnenzijde van het montuur aan te brengen waardoor de buitenkant van het montuur een stijlvol, bescheiden en ingetogen karakter uitstraalt.

Bescheiden logo gebruik, zeer fraai plaatmateriaal en een geraffineerde pasvorm staan garant voor een perfecte uitstraling.

De ontwerpers creëerden metaal in mat en glanzende kleuren, gecombineerd met het mooiste Japanse acetaat:

De eigenwijze vintage-modellen creëeren een eigentijdse uitstraling bij PAUL & JOE HOMME:

 


Little PAUL & JOE

Little PAUL & JOE is al geruime tijd zeer succesvol als kinderkleding-merk in het hogere segment. Vanuit de markt is hierdoor een steeds grotere behoefte ontstaan naar bijbehorende kinderbrillen zoals deze eerder te verkrijgen waren voor de dames en heren.

Deze elegante jongens- en meidenmonturen zijn van kleurrijk acetaat en uitgerust met een stevig flex-scharnier. 

De grotere modellen (schijfmaten 47-49) zijn bovendien uitermate geschikt als voor volwassen met een kleiner gezicht doordat de modellen geen kinderachtige details bevatten maar zeer volwassen zijn.

Voor al uw vragen over onze producten en/of diensten, het maken van een afspraak of meer informatie, belt u met 033 - 455 30 91 of stuurt u een mail naar info@rvsvision.com.