In het voorjaar van 2009 is de Eyewear collectie van PAUL & JOE gelanceerd. De reacties op deze eerste Eyewear collectie in Frankrijk waren overweldigend. 

PAUL & JOE is niet alleen een belangrijke aanwinst in de modewereld, maar zeker ook voor de optische markt dankzij de pasvorm, het subtiele logo gebruik, materiaal en kleurkeuze en het design.

 

De innovatieve, speelse en toch bescheiden ontwerpen van ontwerpster Sophie Mechaly (zie foto) die sinds 1995 haar ontwerpen op de markt brengt.

De naam PAUL & JOE is een verwijzing naar de namen van haar twee zoontjes. PAUL & JOE Eyewear onderscheidt zich door unieke details aan de binnenzijde van het montuur aan te brengen waardoor de buitenkant van het montuur een stijlvol, bescheiden en ingetogen karakter uitstraalt.

Bescheiden logo gebruik, zeer fraai plaatmateriaal en een geraffineerde pasvorm staan garant voor een perfecte uitstraling. De ontwerpers creëerden metaal in mat en glanzende kleuren, gecombineerd met het mooiste Japanse acetaat:

 

Little PAUL & JOE

Sinds 2007 is Little PAUL & JOE zeer succesvol als kinderkleding-merk in het hogere segment. Vanuit de markt is hierdoor een steeds grotere behoefte ontstaan naar bijbehorende kinderbrillen zoals deze eerder ook al te verkrijgen waren voor de dames en heren.

Deze coole, frisse jongens- en meidenmonturen zijn van kleurrijk acetaat en uitgerust met een stevig flex-scharnier. Door de maatvoering én de frivole volwassen uitstraling is een groot aantal modellen bovendien zeer geschikt voor volwassenen met een klein gezicht, ook wel tussenmaatjes genoemd.