VRIJDAG 13 T/M ZONDAG 15 JANUARI

Na aankomst op München Airport met de trein naar het centrum, naar het Haubtbahnhof, om eerst in te checken in ons hotel. Op loopafstand van het centrum. Wat opvalt is dat München een grote, drukke stad is met veel winkelend publiek. Dankzij de diversiteit aan winkels, exclusieve warenhuizen (denk aan Dallmeyer), kerkjes en toeristische attracties een heerlijke stad om wat tijd door te brengen.

Het beurscomplex is met de metro prima te bereizen. Na een kleine 15 minuten lopen vanaf het metrostation naar de entree zijn er drie grote hallen te vinden met vele leveranciers vanuit heel de wereld. Aziatische leveranciers zijn hier (gelukkig) bijna niet te vinden. De beurs is goed georganiseerd zoals met van de Duitsers mag verwachten. Helaas zijn er, op een clubje Essilor-genodigden na, weinig Nederlandse opticiens te vinden. Maar met diegene die wel de moeite hebben genomen naar Duitsland af te reizen hebben wij een goede tijd gehad.

s' Avonds met onze vrienden André en Monique Winterink van Eyewin (Cazal Eyewear) typisch Duits wezen eten, wat een heerlijkheid!

Dus zet deze beurs voor volgend jaar zeker in de agenda!